tk-triumph

Dva terena
Zemljani tereni s puno okolnog prostora, savršeno za natjecanja i treninge
Balon
Balon se nalazi u prekrasnom prirodnom okruženju teniskih terena na Maksimiru
Zid za zagrijavanje
Potpuno obnovljeni zid pruža mogućnost kvalitetnog zagijavanja prije treninga ili meča
Odmor poslije meča...
Poslije meča ili treninga odmorite se uz osvježavajuće piće odmah pored terena
... i po zimi
Po zimi odmorite uz topli napitak
Svlačionice
Otuširajte se u čistim i toplim svlačionicama
Previous
Next

PRAVILNIK ZIMSKE  LIGE TK TRIUMPH 2017/18

PRAVILA IGRE             

 1. Mečevi se igraju vikendom, odnosno po dogovoru i radnim danom.
 2. Mečevi se igraju na 2 dobivena seta. Kod rezultata 1:1 u setovima igra se odlučujući tie break  do 10  (na 2 razlike )
 3. Svaki set nosi 1 bod. Pobjeda u setovima od 2:0 nosi 3 boda.
 4. U slučaju istog broja bodova na tablici, pobjednik međusobnog susreta ima prednost na tablici.
 5. Ukoliko 3 ili više igrača imaju isti broj bodova i stvori se trokut, gleda se ukupna set razlika igrača unutar trokuta (međusobni mečevi).
 6. Mečevi se igraju u dva kruga. Prvi krug igra svatko sa svakim. Drugi krug se odvaja na dvije polovice lige i igraju se mečevi svatko sa svakim u svojoj skupini.
 7. Meč traje 2h. U slučaju nedovršetka meča, igrači u svojoj režiji završavaju meč u nekom drugom terminu. Dovršetak meča ne treba biti u istom balonu.

LOPTE

 1. Lopte osigurava domaćin susreta (upisan kao prvi). Lopte moraju biti nove i otvaraju se na terenu neposredno prije meča. Domaćin može ponuditi protivniku korištene lopte i protivnik može ali i ne mora prihvatiti takve lopte. Protivnik prihvaća korištene lopte na vlastitu odgovornost.
 2. Ukoliko igrač domaćin nema nove lopte a protivnik ne prihvaća koristene lopte, meč je izgubljen za domaćina.

PRIJE MEČA

 1. Zagrijavanje na terenu traje max. 7 minuta.
 2. Ukoliko je potrebno zalijevanje terena, teren zaljeva mlađi igrač.

Pobjednik meča isti dan sms porukom ili putem mail-a mora obavjestiti organizatora o rezultatu i to na sljedeći način : Čilić – Čorić 6:4, 1:6, 6:10.

KAŠNJENJA, OTKAZI

 1. Ako netko zakasni na dogovoreni termin više od 10 minuta automatski gubi meč. Protivnik treba o tome odmah obavijestiti organizatora.
 2. Igrač može otkazati meč ali mora obavijestiti protivnika i organizatora o otkazivanju najmanje dva dana prije dogovorenog meča. Organizator može na njegovo mjesto staviti drugog protivnika bez obzira na redoslijed odigravanja parova po kolima.
 3. Igrač otkazivatelj, mora u dogovoru s organizatorom osigurati termin koji odgovara protivniku u roku od 14 dana i to o vlastitom trošku!  Meč može biti odigran bilo gdje. Ako nakon roka meč ne bude odigran, organizator će kontaktirati obje strane i donijeti odluku.
 4. Ako se igrač ne pojavi na zakazanom meču a nikoga nije obavijestio, automatski gubi meč. Naknadni meč se ne smije odigravati bez znanja organizatora.
 5. Igrač koji se 2 puta ne pojavi u zadanom terminu a da ga nije otkazao, osim gubitka meča, kažnjava se oduzimanjem 1 boda na tablici.
 6. Igrač koji se 3 puta ne pojavi u zadanom terminu a da ga ne otkaže, biti će automatski diskvalificiran s lige.

Ostalo:

 1. Ako se igrač ozlijedi i nije u stanju nastaviti sudjelovanje u ligi njegovi rezultati se brišu samo ako je odigrao manje od 50 % mečeva. Ako je odigrao 50 ili više posto mečeva pa odustao, preostali mečevi se pišu kao pobjede protivnika.
 2. Igrač može zatražiti prisustvo suca od strane organizatora koji će osigurati profesionalnog suca. Igrač plaća suca po tarifi hrvatskog zbora teniskih sudaca.
 3. Organizator ne preuzima apsolutno nikakvu odgovornost za ozljede nastale tijekom igranja teniske lige  tako i prije ili nakon igranja iste.
 4. Igrače se može gledati s klupe ali samo ako oba igrača pristanu.
 5. Sve žalbe se podnose organizatoru unutar tri dana nakon meča.